Καστοριά

Κώστας Κυζάκης: “Προσωπικά θα είχα δηλώσει παραίτηση για λόγους ευθιξίας”

Ειλικρινά εκτιμώ ως πρόσωπο τον κ. βουλευτή όπως και εκτιμώ τις προσπάθειες του να υπερασπιστεί την κυβέρνηση που ανήκει όπως και να κατηγορήσει την αντιπολίτευση . Προσωπικά δεν ανήκω και στους δύο χώρους όμως οφείλω να αναγνωρίσω ότι χάρη στις προσπάθειες της κυρίας βουλευτού της αντιπολίτευσης σήμερα η Καστοριά βρίσκεται στο 30% της έκπτωσης λιγνιτικής περιοχής για λογαριασμούς ρεύματος….τι είπα; Λιγνιτικής περιοχής . Κάτι δεν κατάλαβα καλά. Πληρώνουμε όλοι μας 8% στον λογαριασμό του ρεύματος για λιγνιτικές περιοχές. Έχουμε έκπτωση 30% στο ρεύμα ως λιγνιτικές περιοχές και είμαστε εκτός σχεδίου δίκαιης μετάβασης ;
Τελικά κακώς επιμένω στο σχέδιο δίκαιης μετάβασης μόνο…είναι και το πρόγραμμα νέων αγροτών που είμαστε εκτός…είμαστε εκτός και από το σχέδιο επιχορήγησης επιχειρήσεων μετεστέγασης υπαλλήλων λόγω covid..
Προσωπικά αν ήμουν βουλευτής , περιφερειάρχης , αντιπεριφερειάρχης , δήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος θα είχα δηλώσει παραίτηση για λόγους ευθιξίας. Γιατί εκεί που βρίσκεστε κύριοι και κυρίες του νομού μας βρίσκεστε χάρη της ψήφου του πολίτη του νόμου μας …δεν είστε διορισμένοι …εκτός αν είναι καλή η καρέκλα και ο μισθός.
Είμαι υποχρεωμένος να επανέλθω με νέα ανάρτηση μου που αφορά την επιδότηση ανέργων όπως και την επίδοση ξυλείας θέρμανσης για το Πάσχα του 2021.

Back to top button