Ελλάδα

Τσίπρας: Ο κ Μητσοτάκης να δώσει τα στοιχεία για τα 32 ακίνητα που κατέχει και για την πορεία των δανείων του ύψους 1,5 εκ ευρώ

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας για την ιστορία του σπιτιού που νοικιάζει στο Σούνιο λέγοντας ότι πρόκειται για κιτρινισμό, λάσπη και λαϊκισμό και ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει τροπολογία στην Βουλή για τα δάνεια που παίρνουν οι πολιτικοί και για τις ρυθμίσεις που κάνουν γιατί όπως είπε έτσι  πολλές φορές γίνεται ξέπλυμα χρήματος.

«Ο  κ. Μητσοτάκης των 32 ακινήτων και το κόμμα των υπερχρεωμένων μεγαλοϊδιοκτητών να κάνουν ερωτήματα για το σπίτι που νοικιάζει ο πολιτικός τους αντίπαλος. Βίλα είναι το σπίτι του κ. Μητσοτάκη στην Τήνο που είναι μεσοτοιχία με τη βίλα του κ. Χριστοφοράκου», είπε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέμεινε ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να δώσει στην δημοσιότητα και αυτός το ενοικιαστήριο του σπιτιού στο οποίο διαμένει στον Λυκαβηττό.

«Τώρα ήρθε η ώρα να απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις ρυθμίσεις των δανείων του, τα ακίνητά του καθώς και τα ενοίκιά του. Στο σπίτι του Βολταίρου δεν μιλάνε για σκοινί», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ακόμα ότι θα δώσει τα χρήματα που θα πάρει στο ταμείο των δημοσιογράφων.

Ο κ. Τσίπρας είπε ακόμα ότι το σπίτι το οποίο νοίκιασε ήταν κλειστό για 10 χρόνια καθώς ο ιδιοκτήτης δεν μπορούσε να το πουλήσει ούτε να το νοικιάσει. Έτσι  έκανε αυτή την συμφωνία για τα επόμενα 4 χρόνια καθώς με αυτό τον τρόπο στην συνέχεια  θα μπορούσε να το επισκευάσει ώστε μελλοντικά να μπορέσει να το πουλήσει.

Δείτε όλη την συνέντευξη

newsit.gr

Back to top button