Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Καστοριάς


Με μεγάλη μας χαρά, θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα “Ευχαριστώ” από τα βαθύ της καρδιάς μας, στη Μαιευτική Γυναικολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, καθώς πριν από λίγες ημέρες γίναμε γονείς φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους άξιους γιατρούς της για τον άψογο επαγγελματισμό και το ήθος τους, καθώς και τις πάντα πρόθυμες με άψογη εξυπηρέτηση και συμπεριφορά μαίες για τις γνώσεις και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που μας πρόσφεραν. Ευχόμαστε σε όλο το προσωπικό της Μαιευτικής κλινικής, να συνεχίσει να υπηρετεί το έργο της με την ίδια ζέση και αφοσίωση, όπως τόσα χρόνια, καθώς αποτελεί έναν νευραλγικό τομέα του νοσοκομείου, εξυπηρετώντας ευαίσθητες ομάδες όπως τις εγκύους και τα μωρά τους.
Ουσιαστικά, υποδέχεται και φιλοξενεί την ίδια τη ζωή..
Ευχαριστούμε επίσης θερμά την εξαιρετική ομάδα του χειρουργείου, του αναισθησιολογικού τμήματος καθώς τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες της παιδιατρικής κλινικής.
Στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, η νοσηλεία σε ένα περιβάλλον ευχάριστο, ζεστό, καθαρό, όπου τηρούνται όπως διαπιστώσαμε όλα τα μέτρα προστασίας ήταν κάτι ανέλπιστο και αισιόδοξο.
Επίσης να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας και στον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς όπου με τις υπεράνθρωπες κινήσεις του κατάφερε να κρατήσει την μαιευτική Γυναικολογική κλινική ανοιχτή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε, κινδύνευε πριν από δύο εβδομάδες με κλείσιμο καθώς υπήρχαν πιέσεις να μεταφερθούν στην πτέρυγα της ασθενείς με κρούσματα Covid. Εάν γινόταν κάτι τέτοιο εγκυμονούσες του Νομού Καστοριάς και όχι μόνο, θα βρισκόταν όπως και κατά την πρώτη καραντίνα σε μετέωρη φάση αναζήτησης μαιευτικής κλινικής με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουν μέχρι και τη τελευταία στιγμή πότε και που θα γεννήσουν.
Από τα βάθη της καρδιάς μας ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» σε όλο το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς
Πρωτόγερος Πέτρος, Αντώνιου Ελευθερία & ο μπέμπης

 

 

 

Back to top button