Καστοριά

Παρόν το Επιμελητήριο Καστοριάς στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Στην συνέλευση παρόντες ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και ο συντοπίτης μας Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης
Παρόν το Επιμελητήριο Καστοριάς στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, σήμερα Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου. Στην συνέλευση παρόντες ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και ο συντοπίτης μας Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.
Σε μια εποικοδομητική συζήτηση παρουσιάστηκαν τα τεράστια προβλήματα των επιχειρήσεων που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορονοϊού. Στην κουβέντα κυριάρχησε το θέμα επιπλέον μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων κατά την διάρκεια της κρίσης αλλά και η επόμενη μέρα. Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι το υπουργείο ήδη επεξεργάζεται νέα υποστηρικτικά μέτρα πλέον της επιστρεπτέας προκαταβολής και της αναστολής των υποχρεώσεων των επιχειρήσεων και για την επόμενη μέρα ο σχεδιασμός και τα μετρά θα παρθούν όταν αρχίσει να διαφαίνεται μια κανονικότητα και θα μπορεί να γίνει καταγραφή των αποτελεσμάτων. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε « η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να πνίξει τις επιχειρήσεις τον Απρίλιου που ξεκινούν οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων. Όλα τα σενάρια για επιπλέον μέτρα είναι ανοικτά»

 

Back to top button