Ελλάδα

Έκοψαν τον Πάνο Χαρίτο από την ΕΡΤ

Οι προγραφές συνεχίζονται στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση – και όχι μόνο εκεί, όπως είδαμε και με την περίπτωση της Έλενας Ακρίτα στα ΝΕΑ.

Τέλος λοιπόν από την ΕΡΤ το «Roads», αυτή η εξαιρετική εκπομπή του Πάνου Χαρίτου. Μία εκπομπή έρευνας που δεν έχει η ΕΡΤ άλλη, όμοια. Τα δύο τελευταία επεισόδια είναι αυτά που παίζονται τώρα, ένα που προβλήθηκε χθες βράδυ κι ένα προγραμματισμένο για την επόμενη Δευτέρα, μία αποστολή στην Βηρυτό με ρεπορτάζ από τη μεγάλη έκρηξη που συνέβη εκεί το καλοκαίρι, μία διπλή εκπομπή με τίτλο «Λίβανος: Σε αναζήτηση ελπίδας».

Η διοίκηση της ΕΡΤ δεν του ανανέωσε τη σύμβαση και δεν τον ειδοποίησε καν. Έτσι, στα σβηστά. Στα μουλωχτά.

Το ίδιο περίπου είχε συμβεί και με τον Γιώργο Αυγερόπουλο. Από πέρυσι. Και όταν το γράψαμε, βγήκε η ΕΡΤ με ανακοίνωσή της να μας διαψεύσει και ήρθαν και οι κολαούζοι Ellinika Hoaxes να μας βγάλουν ότι γράφαμε fake news.

Τελικά είχαμε δίκιο με τον Αυγερόπουλο, μέχρι και πριν λίγο καιρό έτρωγε πόρτα από την ΕΡΤ, δεν του έδιναν καν τη μικρή χορηγία που του υποσχέθηκαν, έναν χρόνο μετά τη διάψευση της ΕΡΤ ότι αυτό δεν θα συμβεί. Τα Ellinika Hoaxes δεν επανόρθωσαν ποτέ, φυσικά.

Τέλος και ο Πάνος Χαρίτος από μία ΕΡΤ, μάλιστα, που παίρνει συνεχώς κόσμο το τελευταίο διάστημα. Καταλάβατε;

efsyn.gr/Δημήτρης Κανελλόπουλος

Back to top button