ΓούναευρωπηΚαστοριά

Saga Furs: Αποτελέσματα δημοπρασίας Δεκεμβρίου

Η Saga Furs αλλάζει την κατεύθυνση της αγοράς των μινκ στην πρώτη δημοπρασία της σεζόν.

Η δημοπράτηση γουνοδερμάτων μινκ Δεκεμβρίου της Saga Furs ολοκληρώθηκε εχθές με πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Η προσφορά περισσότερων των 800 000 μινκ γουνοδερμάτων πέτυχε μεγάλα ποσοστά πωλήσεων και η Ευρωπαϊκή συλλογή πωλήθηκε σε ποσοστό 90%. Οι τιμές, κατά μέσο όρο, ήταν αυξημένες πάνω από 50% συγκρινόμενες με τις χαμηλές τιμές της δημοπρασίας Σεπτεμβρίου, με ορισμένους τύπους, όπως τα αρσενικά BLACKGLAMA να σημειώνουν αύξηση μέχρι 45% και τα αρσενικά Silver blue Velvet να αυξάνονται έως  60%. Οι αυξημένες τιμές και τα υψηλά ποσοστά πωλήσεων είναι τα πρώτα σημάδια της ανάκαμψης της αγοράς.

ΗδημοπρασίαήτανδιαδικτυακήλόγωτηςCovid-19 και των ταξιδιωτικών περιορισμών, ωστόσο 90 αγοραστές από όλες τις κύριες αγορές ανταγωνίζονταν ενεργά στην διαδικτυακή πλατφόρμα πωλήσεων της SagaFurs. Η κυρίαρχη αγορά ήταν η Κίνα με υποστήριξη από την Νότιο Κορέα, Ελλάδα, Τουρκία και Ιταλία.

«Αυτό ήταν ένα ορόσημο για τη Saga και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που επιτυγχάνουμε αυτά τα αποτελέσματα και αποδεικνύουμε τη θέση μας ως κορυφαίος οίκος δημοπρασιών γουνοδερμάτων μινκ», λέει ο διευθυντής πωλήσεων Mikko Hovén από τη Saga Furs.

ΤοTopLotτωνθηλυκώνWhiteminkαγοράστηκε από τον TommasoGuida από την Ιταλία. ΟGUIDAέχειπαράδοσηστηναγοράάριστηςποιότηταςκαιπιστοποιημένωνφυσικώνπροϊόντωνγιααποκλειστικούς και μοναδικούς πελάτες και brands, που είναι iconsγια τον παγκόσμιο κλάδο της μόδας.

Back to top button