Καστοριά

Εις πολλά Έτη Γέροντα Σεβαστιανέ: Ευχές για τα ονομαστήρια του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής

Εκ μέρους όλων ημών των πνευματικών τέκνων σας κατά την εύσημον ταύτην ημέραν, των Σεπτών Ονομαστηρίων Σας, Υικώς και ολοψύχως ευχόμεθα στην Ηγουμενία Σας, Έτη Πολλά και Ευλογημένα. Δεόμεθα στον Δωρεοδότη Κύριό μας, να Σας χαρίζει, Υγεία Αδιάπτωτη και Μακροημέρευση, ώστε να συνεχίσετε θεοφιλώς και θεαρέστως, να διακονείτε στην Αγία μας Εκκλησία.

Στο πρόσωπό σας βλέπουμε καθημερινά τον πνευματικό πατέρα που δεν φείδεται κόπων και κινδύνων ένεκεν της ευσεβείας και που αόκνως αναλώνει τον εαυτό του στην διακονία του Θείου θελήματος. Τον πατέρα που δεν γνωρίζει τι σημαίνει κούραση, δεν κάνει διακρίσεις, αλλά γνωρίζει μονάχα τι σημαίνει αγάπη. Τον άξιο εργάτη του Ευαγγελίου, που προσφέρεται κατά πάντα και δια πάντα, στην διαρκή υπούργηση του μυστηρίου της σωτηρίας. Αισθανόμαστε την πατρική σας αγκαλιά να μας περικλείει όλους και ας είμαστε μακριά σας σε αυτή τη δύσκολη , λόγω των καταστάσεων, χρονική στιγμή . Με το παράδειγμά σας, μας έχετε διδάξει και μας διδάσκετε, ως γνήσια τέκνα σας, να αγαπάμε ειλικρινά και με πύρινη αγάπη, Τον Χριστό και την Εκκλησία Του και τον Συνάνθρωπο μας.

Και σήμερα που Άγετε τα Σεπτά Σας ονομαστήρια, σπεύδουμε να Σας ευχηθούμε, τα Έτη Σας να είναι Πολλά και Ευλογημένα. Χρεωστικώς και Οφειλετικώς, ευχόμαστε ο Παντοκράτωρ Κύριος μας, να σας ανταποδίδει εκατονταπλασίως τις θυσίες και τους κόπους της πολύχρονης ευδόκιμης διακονίας σας, ως Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Καστοριάς.

Την ευχή Σας Άγιε Γέροντα…
Τον ευλογούντα και αγιάζοντα ημάς, Κύριε, φύλαττε.
Εις πολλά έτη Γέροντα (!!!)

Να ξέρετε ότι κατέχετε την πιο υψηλή θέση στην προσευχή, την καρδιά και την συνείδηση όλων μας.

Ασπαζόμαστε την Δεξιάν Σας…

 

 

 

Back to top button