Δυτική Μακεδονία

Με το ποσό των 4.000 ευρώ επικηρύχθηκαν οι δράστες με τις φόλες στο Αμύνταιο

Με το ποσό των 1000 ευρώ επικήρυξαν τους δράστες, που έριξαν φόλες στο Αμύνταιο με αποτέλεσμα το βίαιο θάνατο αδέσποτων ζώων της περιοχής ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός «Moonacre Sanctuary», (κυπριακό ίδρυμα για παραπληγικά και ανάπηρα ζώα). Ο εν λόγω οργανισμός προσφέρει αμοιβή 1.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες, που θα οδηγήσουν στην σύλληψη του δράστη της δηλητηρίασης των προαναφερόμενων 3 σκύλων, στο κέντρο του Αμυνταίου, την Κυριακή, 13/12 το βράδυ.

Όπως αναφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αμυνταίου «Το ποσό της επικήρυξης αυξήθηκε στις 4.000 ευρώ χάρη στον κ. Αλκιβιάδη Καλαϊτζίδη, που έγραψε «προσφέρω 3.000 ευρω αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες, τα χρήματα είναι διαθέσιμα στο δικηγορικό γραφείο Αυγερινός Ιωάννης, Κων/πολεως 31,τηλ 2463055502,,,,Πτολεμαϊδα. Ιδίωμα, δυστυχώς, μόνο πολιτισμένων ανθρώπων και χωρών, η απαίτηση σύλληψης των ζωωκτόνων και η άμεση ψυχιατρική αξιολόγηση τους, μια και, προφανέστατα, αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία ανθρώπων και ζώων.

Παρακαλείται όποιος έχει πληροφορίες σχετικές με τη θανάτωση των 3 άτυχων ζώων, να επικοινωνήσει άμεσα στο τηλ. 6972851131″.

Από την πλευρά του ο Δήμος Αμυνταίου καταδίκασε με ανακοίνωση του την αποτρόπαια αυτή πράξη τονίζοντας, ότι «πράξεις σαν αυτές δεν τιμούν ούτε τους κατοίκους ούτε την κοινωνία, που πρέπει να μάθει να συμβιώνει με τους τετράποδους φίλους μας.»

ΕΡΤ

Back to top button