Καστοριά

Καστοριά: Η θέληση των παιδιών της Ομάδας Προσκόπων του Συστήματος μας έγινε πραγματικότητα!

Φέτος τα παιδιά μας, (ηλικίας 11-15ετών) σύσσωμα αποφάσισαν πως η φετινή Καλή τους Πράξη για τα Χριστούγεννα θα είναι να δώσουν τις άγιες ημέρες που έρχονται χαρά στους γέροντες που φιλοξενεί το Γηροκομείο Καστοριάς, μιας και όπως μας είπαν αυτά τα άτομα έχουν πολύ περισσότερο ανάγκη να αισθανθούν πως κάποιος έστω και με αυτόν τον τρόπο είναι δίπλα τους και τους σκέφτεται. Έτσι, εδώ και αρκετό καιρό είχαν αρχίσει να ετοιμάζουν τις κάρτες με τις ευχές, τις κατασκευές και τα δώρα για τους γέροντες. Κάθε ένα παιδί ανέλαβε να κάνει και από ένα μικρό δώρο για τον κάθε έναν παππού ή γιαγιά ξεχωριστά.
Τέλος, φροντίσαμε να συγκεντρωσουμε και κάποια ειδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται αυτήν την περίοδο για την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος.
Ευχαριστούμε πάρα πολυ τους γονείς των παιδιών μας, που και αυτοί με τον δικό τους καθοριστικό ρόλο μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε αυτήν την δράση ανθρωπιάς και για άλλη μια φορά στάθηκαν αρωγοί δίπλα μας.
Αυτή η φετινή ” Καλή Πράξη” των παιδιών μας, ας είναι ένας φάρος ελπίδας και ανθρωπιάς που θα μας οδηγήσει όλους να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο!
Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές με σωματική και πνευματική υγεία για όλο τον κόσμο!
** Κατά την διάρκεια της δράσης τηρήθηκαν όλοι οι απαραίτητοι υγειονομικοί κανόνες και κανείς μας δεν εισήλθε στους χώρους του Γηροκομείου. Όλα τα τρόφιμα και τα δώρα παραδόθηκαν στην υπεύθυνη του Γηροκομείου η οποία και έκανε την διανομή των δώρων στους αγαπητούς γέροντες.
 

Back to top button