Καστοριά

Μαυροχώρι: Εργασίες διαπλάτυνσης και καθαρισμού του χειμάρρου Παλαιοπόταμου (φωτογραφίες)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαπλάτυνσης και καθαρισμού από φερτές ύλες, κορμούς και (δυστυχώς!!!) σκουπιδιών της κοίτης του χειμάρρου “Παλαιοπόταμος” που βρίσκεται εκατέρωθεν των τοπικών κοινοτήτων Μαυροχωρίου και Πολυκάρπης.
Οι εργασίες ήταν επιτακτικές εν όψει της χειμερινής περιόδου καθώς υπήρχε κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων με οδυνηρές συνέπειες στις περιουσίες και τις ζωές των κατοίκων στα οικιστικά όρια των κοινοτήτων μας.
Το Τοπικό Συμβούλιο Κοινότητας Μαυροχωρίου επανειλημμένα και με τις υπ’ αριθμόν 4/2019 και 6/2020 αποφάσεις του και με συνεχείς αιτήσεις στην Περιφερειακή ενότητα Καστοριάς συνέβαινε αποφασιστικά στην υλοποίηση του τόσο σημαντικού έργου για την περιοχή.
Θέλω να ευχαριστήσω τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφερειακής ενότητας Καστοριάς για την άριστη συνεργασία και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κύριο Δημήτρη Σαββόπουλο για το προσωπικό ενδιαφέρον που έδειξε για την υλοποίηση του έργου. Με σύμμαχο τον καλό καιρό ελπίζουμε να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.
Βασίλης Μιρκόπουλος

Back to top button