Καστοριά

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς: Το 2020 ας δίδαξε ότι η υγεία μας είναι το σημαντικότερο αγαθό


Ο Σύλλογός μας στα πλαίσια των ευχών του για το επόμενο έτος, θα ήθελε να εκφράσει τις βαθύτατες και θερμότερες ευχές για ένα ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2021. Κάθε έτος έχει τα μηνύματά του. Το έτος που φεύγει ίσως ήταν ένα από τα πιο δύσκολα έτη της σύγχρονης εποχής. Πολλοί από εμάς το λοιδορήσαμε, γιατί μας καθήλωσε στα σπίτια μας. Μας θύμισε ότι ο άνθρωπος είναι κι αυτός ζωντανός οργανισμός, ο οποίος ελάχιστα διαφέρει από τα άλλα έμβια όντα αυτού του πλανήτη.
Μας δίδαξε ότι η υγεία μας είναι το σημαντικότερο αγαθό που πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού. Μας δίδαξε ότι πρέπει να εκτιμάμε αυτά που έχουμε γύρω μας, γιατί μια μέρα μπορεί να μας λείψουν. Μας δίδαξε ότι πρέπει να σεβόμαστε και να αγαπάμε τους συνανθρώπους μας, ακόμα κι αν δεν μπορούμε να αγκαλιαστούμε και να χορέψουμε, όπως άλλες χρονιές. Ωστόσο, μπορούμε να επικοινωνούμε, να μιλάμε και να ανταλλάσσουμε ευχές και συναισθήματα μέσα από την εξέλιξη της Τεχνολογίας.
Αυτές τις μέρες, η πόλη μας φορούσε τα εκθαμβωτικά, γιορτινά και επίσημα στολίδια της να υποδεχτεί τους φίλους της από όλη την Ελλάδα και να τους φιλοξενήσει με το ομορφότερο χαμόγελο. Φέτος, όμως είναι μια διαφορετική χρόνια. Για αυτό ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ στα μέλη και φίλους μας, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ να παραμείνουν ΔΥΝΑΤΟΙ, ΥΓΙΕΙΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ώστε να είναι σε θέση να συνεισφέρουν το πολύτιμό τους ΑΙΜΑ στους συνανθρώπους μας που το έχουν ΑΝΑΓΚΗ.

Με τιμή,

Το ΔΣ

Back to top button