Ελλάδα

Η απάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου για την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι

Αντιδράσεις προκλήθηκαν για τους Έλληνες celebrities που ταξίδεψαν στο Ντουμπάι τις γιορτές, την ώρα που στη χώρα μας ισχύουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα και πολλοί πέρασαν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μακριά από τις οικογένειές και τους φίλους τους. Αρκετοί επώνυμοι ανέβασαν φωτογραφίες στα social media από χλιδάτα ρεβεγιόν και πάρτι, με αποτέλεσμα τα αρνητικά σχόλια να πέφτουν “βροχή” και πολλούς να ζητούν να τους επιβληθεί 14ημερη καραντίνα όταν επιστρέψουν στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι που βρέθηκαν στο κοσμοπολίτικο εμιράτο επέλεξαν το φημισμένο Nammos Dubai για να υποδεχθούν το 2021, σε ένα πρόγραμμα κυρίως με Έλληνες καλλιτέχνες και dj, όπως τον Στέφανο Κορκολή, τη Σοφία Μανουσάκη, τον Αντώνη Δημητριάδη και τον Βασίλη Τσιλιχρήστο.
Μεταξύ αυτών και ο Πέτρος Κωστόπουλος, με τον οποίο επικοινώνησε το enikos.gr. “Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό. Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είναι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai,ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα”, λέει στο enikos.gr.
“Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο. Déjà vu!” προσθέτει ο Πέτρος Κωστόπουλος.

enikos.gr

Back to top button