ΕλλάδαΚαστοριά

Ολυμπία Τελιγιορίδου για το άνοιγμα των σχολείων: Εκεί που σταματάει η λογική, αποφασίζει η κ. Κεραμέως.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και η κ. Κεραμέως δεν έχουν ιδέα για τη χώρα που κυβερνούν. Δεν έχουν καμία γνώση για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

Κ. Κεραμέως στην Ελλάδα αυτήν την εποχή έχουμε χειμώνα. Οι θερμοκρασίες στην Αττική δεν έχουν καμία σχέση με την βόρεια Ελλάδα. Επίσης στην Ελλάδα δεν υπάρχουν κτιριακές σχολικές εγκαταστάσεις επιπέδου Κολλεγίου Αθηνών, που προφανώς αυτό μόνο γνωρίζετε. Τα σχολεία της χώρας μας δεν διαθέτουν θερμαινόμενα πατώματα.

Ανοιχτά παράθυρα, με θερμοκρασίες 0 και -10 C τις επόμενες μέρες, στα σχολεία σημαίνει πως ούτως ή άλλως τα παιδιά θα αρρωστήσουν. Βέβαια βρήκατε κι άλλη λύση, να παίρνουν τα παιδιά μαζί τους κουβέρτες. Απορώ πως δεν σκεφτήκατε τα παπλώματα και τα μαγκάλια!

Υπό τις συνθήκες που επιβάλλετε στην εκπαιδευτική διαδικασία για τα παιδιά του κόσμου, είναι βέβαιο πως εσείς δεν θα στέλνατε το δικό σας παιδί στο σχολείο. Αντί να μειώσετε τον αριθμό των μαθητών στις τάξεις εν μέσω πανδημίας είστε η μοναδική υπουργός στην ΕΕ που αύξησε τον αριθμό. Προφανώς πιστεύετε πως ανοίγοντας τα παράθυρα πρέπει να είναι συνωστισμένα τα παιδιά, μπας και δεν ξεπαγιάσουν.

Εκεί που σταματάει η λογική, αποφασίζει η κ. Κεραμέως.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Back to top button