Νεστόριο

Νέα έργα από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς στον Δήμο Νεστορίου

Δύο νέα έργα πρόκειται να υλοποιηθούν από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς στα όρια του Δήμου Νεστορίου. Πρόκειται για το έργο «Βελτίωση Δρόμου Λιανοτόπι – Γράμμος» προϋπολογισμού 1.500.000 € και για το έργο «Βελτίωση Δρόμου Λιβαδοτόπι – Γιαννοχώρι» προϋπολογισμού 1.000.000 €.

Η πρόσφατη ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την έγκριση της σχετικής πίστωσης, ανοίγει το δρόμο για την κατασκευή των δύο νέων έργων. Στόχος της Π.Ε. Καστοριάς είναι να δημοπρατηθούν και να κατασκευαστούν τα έργα εντός του 2021.

Μετά από αυτή τη θετική εξέλιξη, ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Χρ. Γκοσλιόπουλος δήλωσε τα ακόλουθα :

«Πρόκειται για δύο σημαντικά έργα που κινούνται στο πλαίσιο του συνολικού σχεδιασμού Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς και Δήμου Νεστορίου για την ολοκλήρωση των απαραίτητων οδικών αξόνων του Γράμμου. Για τον λόγο αυτό εκφράζω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την ανταπόκριση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς, προσωπικά του Περιφερειάρχη κ. Γ. Κασαπίδη και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Δ. Σαββόπουλου, καθώς και του συνόλου των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ο κοινός μελλοντικός σχεδιασμός περιλαμβάνει και τους οδικούς άξονες :

  • Δρόμος Κοτύλη – Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης
  • Δρόμο Αρρενών
  • Δρόμος προς Άγιο Ζαχαρία
  • Συντήρηση δρόμου προς Ζούζουλη».

Back to top button