Οι «Def Leppard» άνοιξαν το δικό τους διαδικτυακό Μουσείο

Οι «Def Leppard» ανακοίνωσαν ότι άνοιξαν το διαδικτυακό τους Μουσείο, το οποίο επιμελήθηκαν και τα πέντε μέλη της μπάντας.
Το «Def Leppard Vault» παρουσιάζει την ιστορία της μπάντας από τα πρώτα της βήματα στο Σέφιλντ το 1977 έως και σήμερα. Οι Joe Elliot, Rick Savage, Rick Allen, Phil Collen και Vivian Campbell έχουν ανοίξει τα προσωπικά τους αρχεία και έχουν συνεισφέρει στο Μουσείο πολύτιμο υλικό, το οποίο αποτελεί τη ζωντανή ιστορία των «Def Leppard», με αρκετά ιστορικά εκθέματα, κειμήλια, αλλά και ιστορίες από τις περιοδείες και όχι μόνο, τις οποίες θα διηγηθούν τα μέλη της μπάντας σε μορφή συνεντεύξεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στον ιστότοπο της μπάντας και να λάβουν οδηγίες για το πώς θα «ξεκλειδώσουν» το κουτί της ιστορίας του σπουδαίου rock σχήματος.
Σε μια δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την 1η Ιανουαρίου, οι Leppard έγραψαν: «Το 2020 ήταν μια τρελή χρονιά, αλλά την περάσαμε μαζί!»
Το συγκρότημα αναμένεται να περιοδεύσει στις ΗΠΑ με τους Motley Crue, Poison και Joan Jett αυτό το καλοκαίρι, αν και ο κιθαρίστας Phil Collen παραδέχτηκε πέρυσι ότι, λόγω της συνεχιζόμενης παγκόσμιας πανδημίας, οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η περιοδεία στις προγραμματισμένες ημερομηνίες είναι «50/50».
ΑΠΕ
shares