Δυτική ΜακεδονίαΚοζάνη

Πτολεμαΐδα: Ανεστάλη η λειτουργία του 11ου Δημοτικού Σχολείου- Κρούσμα σε Εκπαιδευτικό

Κλειστό μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου θα παραμείνει το 11ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας , ύστερα από διαπιστωμένο κρούσμα covid-19 και  κατόπιν γνωμάτευσης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας προς τη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κοζάνης. Την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε θετική στον κορονοϊό  εκπαιδευτικός  που υπηρετούσε στο εν  λόγω σχολείου με τον Διευθυντή να ενημερώνει σχετικά μέσω της αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος τους γονείς για να ακολουθήσει την επόμενη ημέρα η απολύμανση σε όλους τους χώρους και τις επιφάνειες του διδακτηρίου.

Στους μαθητές θα παρέχεται σύγχρονη, εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με βάσει το πρόγραμμα που έχει ήδη καταρτίσει ο Σύλλογος διδασκόντων.

Εν τω μεταξύ με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Π. Πλακεντά κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα όλες οι Σχολικές Δομές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας, εξ αιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του Ολικού παγετού, καθώς επίσης το Ειδικό Ενιαίο  Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Πτολεμαϊδας, το Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πτολεμαΐδας, και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί .

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Back to top button