ΑθλητικάΚαστοριά

Ο Γιώργος Νικητίδης στο protothema.gr: Έχουν εκπονηθεί πλήρη υγειονομικά πρωτόκολλα για τη χιονοδρομία

Ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων και πρόεδρος του ΣΧΟΚ Γιώργος Νικητίδης, αναφέρει στο protothema.gr, «έχουν εκπονηθεί πλήρη υγειονομικά πρωτόκολλα για τις προπονήσεις και τους αγώνες χιονοδρομίας, τα οποία μπορούν αυτούσια να εφαρμοστούν και για την ‘τουριστική’ χιονοδρομία και έτσι το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων να μην αποτελέσει σε καμία περίπτωση, πηγή έξαρσης της εξάπλωσης του Covid».
Όπως συμπληρώνει, «αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους λόγους που η Ε.Ο.Χ.Α. έχει εισηγηθεί το να επιτραπεί να ανοίξουν αρχικά κάποια από τα χιονοδρομικά κέντρα για προπονήσεις των αθλητικών ομάδων, ώστε αυτό να αποτελέσει ένα “crash-test” για το επόμενο βήμα που αφορά στον χειμερινό τουρισμό. Είναι βέβαια, αυτονόητο ότι -όπως και για κάθε άλλη δραστηριότητα- κύριος παράγοντας είναι η ωριμότητα που θα δείξουμε όλοι μας».
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ “Lockdown – Βήμα-βήμα η έξοδος: Πότε ανοίγουν εστίαση, σχολεία και χιονοδρομικά κέντρα” του Γιώργου Μιχαηλίδη στο protothema.gr

Back to top button