Καστοριά

Διακοπή κυκλοφορίας στον δρόμο Χάνι Μπιρίκι- Απόσκεπος (φωτο)

Επιτόπια επίσκεψη στον δρόμο Χάνι Μπιρίκι- Απόσκεπο πραγματοποίησε σήμερα 25 Ιανουαρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος με τον Διευθυντή Τεχνικών έργων Στέλιο Κοτσάκο, την Προϊσταμένη Συγκοινωνιακών Έργων Βάσω Σιδηροπούλου  και τον   Διοικητή της Τροχαίας Καστοριάς Στέλιο Τσιαταλπά, προκειμένου να δουν από κοντά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν έπειτα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα  που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Όπως διαπιστώθηκε, παρουσιάστηκαν  ζημίες σε υφιστάμενο γεφύρι στον δρόμο Χάνι Μπιρίκι- Απόσκεπο (στο ρέμα Λοχαγού), περίπου 1.500 μέτρα από  τη γέφυρα Μπέλεϋ. Πιο συγκεκριμένα,  το ένα από τα τέσσερα τοιχοπτερύγια της γέφυρας  υπέστη πτώση και υποχώρησε τμήμα της οδού, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη  επικινδυνότητα για τους διερχόμενους οδηγούς. Ως εκ τούτου, ελήφθη άμεσα από κοινού απόφαση να διακοπεί η κυκλοφορία έως ότου αποκατασταθούν οι ζημιές.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς θα προβεί στις εργασίες αποκατάστασης ώστε ο δρόμος να δοθεί  και πάλι σε κυκλοφορία με απόλυτη ασφάλεια.

 

 

 

Back to top button