Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Άκρως επιτυχημένη η πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 η πρώτη διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση για την παρουσίαση του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και έγινε συζήτηση για τα πλεονεκτήματα των σπουδών σε αυτό.

Η Πρόεδρος του Τμήματος, καθηγήτρια Σωτηρία Τριαντάρη και το τμήμα ευχαριστεί την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και τα ΚΕΣΥ Δυτικής Μακεδονίας που συνδιοργάνωσαν την διαδικτυακή επιμορφωτική εκδήλωση στο πλαίσιο των δράσεων επαγγελματικού προσανατολισμού, τους μαθητές/τριες των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της Δυτικής Μακεδονίας καθώς και τους γονείς και τους κηδεμόνες τους που συμμετείχαν.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και χαιρέτησαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας καθηγητής Νικόλαος Σαριαννίδης, η Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών καθηγήτρια Νίκη Καταραχιά, η Προϊσταμένη ΚΕΣΥ Καστοριάς κ. Λούδα Θεοδώτα καθώς και διευθυντές λυκείων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Στις επόμενες εβδομάδες θα επαναληφθούν ανάλογες διαδικτυακές ενημερώσεις στο πλαίσιο μίας συντονισμένης προσπάθειας να ενημερωθεί το σύνολο των μαθητών της περιφέρειας για τα πλεονεκτήματα των σπουδών σε αυτό.

 

Back to top button