ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Καστοριά: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία αυτήν την ώρα ενάντια στα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης (φωτογραφίες)

Παρά την κακοκαιρία συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας αυτήν την ώρα  ενάντια στα περιοριστικά και κατασταλτικά μέτρα της κυβέρνηση από την Ανεξάρτητη Νεολαία Καστοριάς

Οι διοργανωτές της διαμαρτυρίας μεταξύ άλλων αναφέρουν: Συμπληρώνονται 10 μήνες από την έναρξη αυτής της κατάστασης και πηγαίνουμε διαρκώς από κλείδωμα σε κλείδωμα χωρίς πρακτικά να ωφελείται η υγεία παρά μόνον τα σχέδια της κυβέρνησης ΝΔ για την εγκατάσταση μιας νέας πραγματικότητας η οποία προσομοιάζει στην περίοδο της δικτατορίας του 1967.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καταλύσει το Σύνταγμα και την δημοκρατία, όπως ορίζεται ως λέξη. Στον τρόμο που σπέρνουν τα ΜΜΕ εξαιτίας των εκατομμυρίων που έλαβαν από τον Μητσοτάκη πλασάρεται μια ψεύτικη δημοκρατία στην οποία δεν εκφέρεται η αντίθετη γνώμη, υπάρχει λογοκρισία και άπειρος φόβος. Με την απαγόρευση της κυκλοφορίας, την επιβολή υποχρεωτικής μάσκας και εμβολιασμού και την καταστροφή της οικονομίας που επιφέρουν τα απανωτά lockdown η χώρα διαλύεται.
Παίρνοντας τεράστια δάνεια για την καταβολή επιδομάτων το κράτος κοντεύει να χρεοκοπήσει. Μην επαναπαυεστε, όλα όσα παίρνετε θα τα γυρίσετε πίσω επί 10.

 

 

Back to top button