Καστοριά

Χρύσα Μαλακόζη: Από τις σπουδές στις Δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία στην Καστοριά, στο νέο μουσικό ριάλιτι “House of Fame”

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το απόγευμα το “House of Fame”, το νέο ριάλιτι μουσικής που θα προβάλλεται καθημερινά στον ΣΚΑΙ. Από αύριο Τρίτη (16/02) πρόγραμμα θα μεταδίδεται στις 18:15 ενώ το live της Παρασκευής στις 21:00. Το “House of Fame είναι μία τηλεοπτική μουσική ακαδημία στα πρότυπα του θρυλικού “Fame Story”, που θα κληθεί να βρει και να “εκπαιδεύσει” τις καλύτερες φωνές της Ελλάδας.
Την παρουσίαση των live έχει αναλάβει η Ελένη Φουρέιρα, ενώ οι κριτές του σόου είναι οι τραγουδιστές Γιάννης Πλούταρχος και Καίτη Γαρμπή, ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός Φοίβος και ο CEO της δισκογραφικής εταιρείας Panik, Γιώργος Αρσενάκος. Οι κριτές θα βαθμολογούν την επίδοση των διαγωνιζομένων και το κοινό θα μπορεί μέσω ψηφοφορίας να κρατήσει ή να διώξει κάποιον παίκτη, μέχρι να αναδειχθεί ο τελικός νικητής.
Καθηγητές της ακαδημίας είναι ο Πάνος Μεταξόπουλος (διευθυντής), η Πέννυ Μπαλτατζή (καθηγήτρια φωνητικής), η Τσάλι Τζένινγκς (υπεύθυνη για τις χορογραφίες) και ο Απόστολος Μητρόπουλος (υπεύθυνος για το styling των διαγωνιζόμενων). Επίσης, θα δούμε τον Al Giga (style expert) και την Δώρα Παντέλη (health & welness coach).
Οι 17 σπουδαστές του “House of Fame”:


Χρύσα Μαλακόζη
Είναι 29 χρονών και είναι από την Καβάλα. Σπούδασε δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία στην Καστοριά, αλλά την κέρδισε προσωρινά η κομμωτική. Εργάστηκε ως hairstylist σε τηλεοπτικές σειρές στην Κύπρο. Κάπου εκεί μπήκε στη ζωή της και το τραγούδι. Με ένα μικρό… ψεματάκι! Προσποιήθηκε ότι είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια για να πείσει έναν επιχειρηματία να την προσλάβει. Στην πραγματικότητα, δεν είχε ανεβεί ποτέ σε σκηνή! Γυρίζοντας στην Ελλάδα, ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα μαγαζί στη Δράμα. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, είναι κοινωνική, με χιούμορ και πιστεύει πως το House Of Fame είναι η ευκαιρία της να γίνει διάσημη. Αγαπημένο της ρεπερτόριο τα λαϊκά και τα έντεχνα. Δεν έχει σχέση αυτή την περίοδο και στο ενδεχόμενο ενός φλερτ μέσα στο σπίτι, λέει «Να με φλερτάρουν, ναι, να φλερτάρω όχι!»
Συνέχεια στο larisanew.gr
 

Back to top button