Καστοριά

MasterChef 5 – Μαρία Λαζαρίδου: Οκτώ συμπαίκτες της την ψήφισαν για αποχώρηση – Κατάφερε κι επέστρεψε στο σπίτι (βίντεο)

Αποχώρηση με συγκίνηση και κλάματα είχαμε στη χθεσινή αποχώρηση από το MasterChef 5.
Η παίκτρια που αποχώρησε είναι η Χριστίνα Παπαοικονόμου, η οποία συγκέντρωσε τη μικρότερη βαθμολογία από τους κριτές. Μαζί της διαγωνίστηκαν η Μαρία Λαζαρίδου και ο Κωστής Αλεξάκης.
Οι τρεις τους έπρεπε να αντιγράψουν πέντε πιάτα με συγκεκριμένα υλικά αλλά ο χρόνος φάνηκε τόσο πιεστικός που δεν μπόρεσαν να τα ολοκληρώσουν στο σύνολό τους και φυσικά υπήρξαν και κάποιες αστοχίες.
Η Χριστίνα Παπαοικονόμου συγκέντρωσε 17 βαθμούς, ο Κωστής Αλεξάκης 21 βαθμούς και η Μαρία Λαζαρίδου 27 βαθμούς. Οι φίλες της στον διαγωνισμό ξέσπασαν σε κλάματα.
«Δεν έχω λόγια αυτή τη στιγμή, δεν τον χόρτασα τον διαγωνισμό μαγειρικής. Θα ήθελα λίγο παραπάνω γιατί μου άρεσε που συνυπήρχα είχα επικοινωνία» είπε η Χριστίνα που αποχώρησε από το σπίτι του MasterChef 5 και άρχισε να κλαίει.
«Είμαστε ευγνώμονες που την γνωρίσαμε, μας έχει μάθει πάρα πολλά πράγματα, της εύχομαι να είναι πάντα αυθεντική, την αγαπάμε και θα τα πούμε έξω” είπε συγκινημένη η Μαρίνα. «Ήμουνα ο εαυτός μου, θα συνεχίσω να μαγειρεύω, αυτό ήταν το ταξίδι μου» είπε από την πλευρά της κλαίγοντας η Χριστίνα.
iefimerida.gr

Βίντεο όλη η εκπομπή:

Μαρία Λαζαρίδου: 9 πράγματα για την παίκτρια του Master Chef 5

 

Back to top button