Άργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΚοζάνη

Εθιμοτυπικές επισκέψεις Ταξίαρχου Θωμά Νέστορα (φωτο)

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα (23-02-2021) το πρωί στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Κασαπίδη, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Θωμάς Νέστορας.

Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του, καθώς και στο σημαντικό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάσεις για διάφορα θέματα ευρύτερου αστυνομικού, αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος, που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών και αφορούν ειδικότερα την προστασία των πολιτών της περιφέρειας, ενώ συζητήθηκε η δυνατότητα διοργάνωσης και πραγματοποίησης κοινών δράσεων αποσκοπώντας στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα (23-02-2021) το πρωί στο Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Θωμάς Νέστορας, συνοδευόμενος από το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Σπυρίδωνα ΔΙΟΓΚΑΡΗ.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή υγεία και καλή δύναμη στο πολύπλευρο αστυνομικό έργο που έχει αναλάβει, ενώ συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου…

Δείτε περισσότερα

Back to top button