Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Συνάντηση των βουλευτών Δυτικής Μακεδονίας της Ν.Δ. με τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη στήριξη των επιχειρήσεων

Οι Βουλευτές ΝΔ της Δυτικής Μακεδονίας συσκέφτηκαν με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ.’Αδωνι Γεωργιάδη την Τρίτη το μεσημέρι για μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων.
«Με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, συζητήσαμε κάποιες αδυναμίες που εμφανίζουν τα πολλά χρηματοδοτικά εργαλεία που ενεργοποίησε η χώρα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα να μην φτάνουν με τον επιθυμητό τρόπο σε όλους τους επαγγελματίες.

Επιπλέον, αναζητήσαμε τη δυνατότητα και για νέα προγράμματα στήριξης, ιδίως για τη Δυτική Μακεδονία, που υπέστη τη μεγαλύτερη βλάβη από τα παρατεταμένα περιοριστικά μέτρα λόγω covid, τα οποία ίσχυσαν και στην εορταστική περίοδο επιτείνοντας το πρόβλημα.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις και για νέα μέτρα στήριξης των επαγγελματιών στον τόπο μας’ αναφέρει ο Στάθης Κωνσταντινίδης .

«Ζητήσαμε επιπλέον μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων με χρηματοδοτικά εργαλεία που πρέπει να περιλαμβάνουν όλες τις πληγείσες επιχειρήσεις ! Πιστεύω ότι τον επόμενο μήνα θα βγουν προγράμματα που θα καλύπτουν το σύνολο ώστε να δικαιωθούν και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις ! Περιμένουμε !» αναφέρει ο Μιχάλης Παπαδόπουλος.

 

Back to top button