Φροντιστήριο ΔΙΑΔΡΑΣΗ: Διαδικτυακή εκδήλωση Σπουδές, Επαγγέλματα του Μέλλοντος & Σταδιοδρομία

Αγαπητοί Γονείς & Μαθητές, Το φροντιστήριο ΔΙΑΔΡΑΣΗ λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των μαθητών διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με προσκεκλημένο ομιλητή τον Δρ Ταουσάνη Χρήστο, Διδάκτορα ΑΠΘ, σύμβουλο σταδιοδρομίας και συγγραφέα, και ιδρυτή της εταιρείας EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας.

Ο Δρ Ταουσάνης είναι από τους πλέον καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου και στο σεμινάριο αυτό θα μας αναλύσει όλες τις αλλαγές, σημαντικές πληροφορίες για τα τμήματα και τις Πανελλήνιες αλλά και θα παρουσιάσει μοναδικές μελέτες αναφορικά με τις προοπτικές των επαγγελμάτων που υλοποιεί η επιστημονική του ομάδα εδώ και πολλά χρόνια. Στο τέλος θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε και ερωτήσεις στον Δρ Ταουσάνη, τις οποίες θα απαντήσει αναλυτικά.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 17:30.

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο θα πρέπει απλά να πατήσετε τον ακόλουθο σύνδεσμο ΕΔΩ και να κάνετε την εγγραφή σας.

Αμέσως μετά την εγγραφή σας θα σας έρθει ένα email επιβεβαίωσης όπου την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα πατήσετε στο link – ηλεκτρονικό σύνδεσμο με την ένδειξή JOIN που θα βρείτε μέσα σε αυτό το mail. Δεν χρειάζεται να έχετε οτιδήποτε άλλο, πέραν από σύνδεση στο Internet.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε και με τη γραμματεία του φροντιστηρίου ΔΙΑΔΡΑΣΗ.

Τηλ 2467 08 08 04

Email: [email protected]

shares