Καστοριά

Γιώργος Πετκανάς: Η παράνομη λειτουργία εξόρυξης αδρανών υλικών δε θα περάσει ούτε και τώρα

Με αφορμή τις επιλογές, της διορισμένης διοίκησης “συμφερόντων” του Δήμου Καστοριάς, αυτών των νέων δημοσωτήρων, όπου με αμφιλεγόμενες αποφάσεις, στοχοποιούν τώρα την τύχη του λατομείου περιοχής Κρεπενής ΔΕ Μακεδνών, προς “ίδιoν όφελος” οφείλω δημόσια να υπενθυμίσω και ενημερώσω φίλους και μη, ότι στο πρόσφατο παρελθόν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι θεσμικοί παράγοντες, συγκεκριμένα ο τέως δήμαρχος Μακεδνών με υποστηρικτή τον τότε διευθυντή της ΚΕΥΑΥΜ βρέθηκαν στο εδώλιο του κατηγορούμενου στις αίθουσες δικαστηρίων, για την παράνομη λειτουργία και το περιβαλλοντικό έκτρωμα που δημιούργησαν όπου συνεχίζει να υφίσταται. 

Έχοντας ως κάτοικοι της περιοχής έννομο συμφέρον, όπως και τότε έτσι και τώρα, θα αντισταθούμε στους τυχάρπαστους αυτοαπασχολούμενους σε θέματα που άπτονται και προσβάλλουν την τοπική κοινωνία και προσπαθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο να υποβαθμίσουν την περιοχή μας, μειώνοντας το μέγεθος των περιουσιών μας και την ποιότητα ζωής μας. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η παράνομη λειτουργία εξόρυξης αδρανών υλικών δεν θα περάσει, ούτε και τώρα. “Ο κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο του”. Να είστε βέβαιοι. Με την ευκαιρία αυτή ας λάβουν σοβαρά υπόψη το μήνυμα και οι πιθανοί μνηστήρες του φιλέτου που σιγοψήνει με ανορθόδοξο τρόπο η δημοτική αρχή της απελπισίας.

ΓΠ

Back to top button