Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΟΔΟΣ

Τα παλικαρίσια όχι του πρωθυπουργού

Την άρνηση του πρωθυπουργού την εισέπραξε ο κ. Ζ. Τζηκαλάγιας και όχι ο κ. Ι. Κορεντσίδης, που φέρεται να συντόνιζε επιτακτικό αίτημα για μαζική συνάντηση «κορυφής» στο Μαξίμου. Μια προσπάθεια-πυροτέχνημα που δημοσίως είχε επαινέσει ο μακαριστός μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ, λίγο πριν νοσήσει. Διότι ο κ. Κορεντσίδης ούτε μόνος, ούτε με παρέα τελικά δεν έγινε δεκτός ή δεν ζητήθηκε (;) να γίνει δεκτός, από τον πρωθυπουργό.
Διαβάστε επίσης:
ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Και όπως έγινε και με το hashtag #ΝΔ_παιδεραστές, δημιουργούν τοξικότητα στην κοινωνία μέσω του διαδικτύου προσπαθώντας ακόμα να συνδέσουν το πρόσωπο του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με την υπόθεση Λιγνάδη. Το ίδιο έγινε και με την περίπτωση της ΟΔΟΥ και των συνεργατών της.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Θ. ΟΡΦΑΝΙΔΗ:
Ατραποί προς την Ελευθερία [ΙΙ]
Ο Ύμνος γράφτηκε τον Μάιο του1823. Ετέθη το ερώτημα γιατί δεν πολέμησε ο Σολωμός…
Λόγος & Αντίλογος
ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΤΡΩΝΟΥ-ΠΑΠΑΤΕΡΠΟΥ:
Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα Κοιμητηρίων του Δήμου μας. 
Το Σκάκι
«Αληθινά ψέμματα»
Η βελτίωση υποδομών ύδρευσης σε δημοτικές ενότητες του δήμου Καστοριάς προϋπολογισμού 1.840.000,00 € είχε υποβληθεί προς χρηματοδότηση από την προηγούμενη δημοτική αρχή Ανέστη Αγγελή από το 2018, κύριε Κορεντσίδη.
ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:
Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας
Της μίας και μοναδικής γυναίκας, της άξιας για τα μεγάλα και τα σπουδαία, μα πάντοτε αγωνιζόμενης για μια ισότητα που πάντα δικαιούται.
ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ:
Συγχωροχάρτια των ΗΠΑ στην Τουρκία,
για S-400, Halkbank και F-35
Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την εκλογή του κ. Μπάιντεν και δικαιωνόμαστε όσοι κρατούσαμε εξαιρετικά «μικρό καλάθι», ως προς τον «τουρκοφάγο» ρόλο του και τον θρυλούμενο «φιλελληνισμό» του.
-Ιωάννης Κ. Μαζαράκης-Αινιάν (1923-2021)
 
-Είπαν [Ζήσης Τζηκαλάγιας]
 
-Η ετερογονία ενός εκβιασμού
 
-Είπαν [Μαρία Αντωνίου]
 
-Ο δήμαρχος δεν κατάλαβε… H σύμβουλος τι ρόλο παίζει; 
 
-Οι αναμεταδόσεις από την ΜΕΤ.
…κι άλλα.
Πέμπτη 4.3.2021 | 1070
shares