Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ευδοκίμως τερμάτισε τη στρατιωτική του καριέρα ο Ταξίαρχος Ιωάννης Αγαπάκης – Το μήνυμά του προς τους Καστοριανούς

Σήμερα τελείωσε ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Ένα ταξίδι 35 χρόνων, ένα ταξίδι τόπων, σε Ελλάδα περισσότερο, αλλά και στο εξωτερικό, ένα ταξίδι εμπειριών, ένα ταξίδι εικόνων, ένα ταξίδι γνωριμίας με όμορφους ανθρώπους.
Κατόπιν αποφάσεως της Ιεραρχίας επεράτωσα ευδοκίμως τη θητεία μου στις τάξεις του Ε.Σ. στο βαθμό του Ταξιάρχου συμπληρώνοντας 35 χρόνια από την ευλογημένη εκείνη ημέρα που πέρασα την πύλη της Στρατιωτικής Σχολής των Ευελπίδων (1986, 15 Σεπτεμβρίου).
Η μοίρα μου επιφύλαξε μία πολύ όμορφη συγκυρία να τελειώσω την καριέρα μου στην όμορφη πόλη σας, την πόλη της Καστοριάς, που θα ήθελα να μου επιτρέψετε σε επόμενη αναφορά μου να την ονομάζω “πόλη μας”.
Ήταν πραγματικά τιμή μου να υπηρετήσω στον τόπο που άφησε την τελευταία του πνοή ο Ήρωας Παύλος Μελάς και το θεωρώ πραγματικά ύψιστη τιμή να αφήσω και εγώ την τελευταία μου Στρατιωτική πνοή στην πόλη μας.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την αποδοχή και την αγάπη με την οποία με φιλοξενήσατε αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια στην όμορφη Καστοριά.
Θα διατηρώ πάντα στην μνήμη μου τις (μόνο) όμορφες στιγμές που πέρασα κοντά σας.
Ταξίαρχος Ιωάννης Χρ. Αγαπάκης
Διοικητής 15ου ΣΠ

Ο Καστοριανός Υποστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης νέος διοικητής της Σχολή Ευελπίδων

 

Back to top button