Καστοριά

ΜεΡΑ25: Τα ονόματα σας θα γραφτούν στις μαύρες σελίδες της ιστορίας της Καστοριάς και ο λαός της Καστοριάς θα σας τιμωρήσει!

Η ΝΔ και τα στελέχη της βλέπουν την Καστοριά σαν μια δεδομένη δεξαμενή ψηφοφόρων και τίποτα άλλο

Η βουλευτής του ΜεΡΑ25 Φωτεινή Μπακαδήμα καταθέτει ερώτηση στην Βουλή για ειδικά μέτρα στην δημοτική ενότητα Μεσοποταμίας η οποία πριν λίγους μήνες είχε βγει από ολική καραντίνα, η ερώτηση αφορά αν θα παρθούν ειδικά μέτρα για τις επιχειρήσεις που υπολειτουργούσαν ή έκλεισαν τελείως λόγο της καραντίνας και αν τα έχει ζητήσει κάποιος αρμόδιος φορέας. 4-8-2020 έρχεται η απάντηση, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, για να ληφθούν ειδικά μέτρα θα πρέπει να γίνει αίτημα από την περιφερειακή αρχή συγκεκριμένα της Δυτικής Μακεδονίας (ή άλλον φορέα) και να προχωρήσει σε αξιολόγηση.
Όταν μπήκε σε καραντίνα η δημοτική ενότητα Μεσοποταμίας είχαμε δει δηλώσεις είμαστε μαζί σας, δεν θα σας αφήσουμε έτσι θα υπάρξουν ειδικά μέτρα κτλ προφανώς η Καστοριά και τα χωριά της δεν έχουν την ίδια βαρύτητα με την Κοζάνη…
Τελικά η ΝΔ και τα στελέχη της βλέπουν την Καστοριά σαν μια δεδομένη δεξαμενή ψηφοφόρων και τίποτα άλλο, δεν τους ενδιαφέρει η Καστοριά και ευημερία του τόπου μας. Ήρθε η ώρα η περιφερειακή αρχή και οι τοπικοί εκλεγμένοι να αναλάβουν την ευθύνη τους όχι μόνο την πολιτική αλλά και την ευθύνη του εγκλήματος που συντελούν στην περιοχή μας καθώς οι αποφάσεις τους θα βαραίνουν τρεις γενιές και είναι υπεύθυνοι για το μέλλον της περιοχής μας, είναι αδιανόητο να βγάζουν έκτακτο κονδύλι για την Κοζάνη και την Αττική και να αφήνουν εκτός την περιοχή μας που χτυπήθηκε περισσότερο από κάθε πόλη λόγο της πανδημίας..!!!
Τα ονόματα σας θα γραφτούν στις μαύρες σελίδες της ιστορίας της Καστοριάς και ο λαός της Καστοριάς θα σας τιμωρήσει!!!
ΠΣΕ ΜεΡΑ25 Καστοριάς  

 

 

Back to top button