ΑγροτικάΚαστοριά

Ανακοίνωση-ενημέρωση από την Κοινότητα Τοιχιού (φωτο)

Από σήμερα θέσαμε σε λειτουργία, εν όψει της νέας καλλιεργητικής περιόδου, τους Υδατόπυργους στη θέση Ντάμπο και στη θέση Λούτσκο. Οι άλλοι δύο θα τεθούν σε λειτουργία , μετά τη συντήρησή τους και την αποκατάσταση των ζημιών που σημειώθηκαν κατά την περίοδο του χειμώνα.
Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως από σήμερα σε κάθε Υδατόπυργο του κάμπου μας, λειτουργεί προβολέας με φωτοκύτταρο για την καλύτερη εξυπηρέτησή των αγροτών κατά την διάρκεια των νυχτερινών ψεκασμών.
Ένα πάγιο αίτημα των αγροτών που πραγματώθηκε με την χρηματοδότηση από τον Δήμο Καστοριάς και πιο συγκεκριμένα την Αντιδημαρχία Αγροτικών και δη του Νέου Αντιδημάρχου Αγροτικών του κ Λάζαρου Ζήση.
Καλή καλλιεργητική περίοδο, με σύνεση, ορθολογική χρήση φυτοφαρμάκων, τις σωστές ώρες της ημέρας , με σεβασμό στους συνανθρώπους μας.
Επίσης παρακαλείστε τις άδειες συσκευασίες των φυτοφαρμάκων (και τα καπάκια τους) να τις πετάτε μέσα στους υπάρχοντες κάδους για την διαφύλαξη όσο γίνεται του περιβάλλοντος μας.
Φώτο: Γιάννης Ρούδης
Η Πρόεδρος Τοιχιού
Κατερίνα Πηγατσιώτη

 

 

 

Back to top button