Ελλάδα

Ο θανάσιμος τραυματισμός ενός ανθρώπου και τα καθυστερημένα ”αντανακλαστικά”

Παρασκευή (12/03) στις 12.15 στην πλαϊνή πύλη της Βουλής, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, υπηρεσιακό όχημα, με οδηγό αστυνομικό, χωρίς συνεπιβάτη, συγκρούεται με μοτοσικλετιστή. Ο τελευταίος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό. Εντός της βουλής διεξάγεται η συζήτηση της Ώρας του Πρωθυπουργού. H είδηση περνάει στα ψιλά στα ΜΜΕ.

O πρωταγωνιστής της υπόθεσης παραμένει άγνωστος. Ανακοίνωση της αστυνομίας δεν υπάρχει. Σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ ο οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο έξω από τη Βουλή, την περασμένη Παρασκευή, δεν συνελήφθη επειδή το τροχαίο δεν ήταν θανατηφόρο, καθώς επίσης επειδή βάσει του άρθρου 43 παρ. 5 του ΚΟΚ παρέμεινε στο σημείο του ατυχήματος και δεν ήταν ύποπτος φυγής. Στον τόπο του δυστυχήματος βρισκόνται τουλάχιστον 3 αστυνομικοί. Η υπόθεση αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον όταν ένας αυτόπτης μάρτυρας εκδιώχθηκε από τροχονόμο με περίεργο τρόπο.

Η οικογένεια του Ιάσωνα κάνει έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες.

Η αδερφή του θύματος, Κατερίνα μίλησε στη ROSA και κάνει δημόσια έκκληση για να βρεθούν μάρτυρες του τραγικού συμβάντος, που σημειώθηκε στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από την Βουλή, από την σφοδρή σύγκρουση της μηχανής του Ιάσονα και υπηρεσιακού αυτοκινήτου.

«Ο αδερφός μου είναι εγκεφαλικά νεκρός. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη» δήλωσε στη ROSA η αδελφή του θύματος κ. Κατερίνα. «Αποφασίσαμε με τον άλλο αδερφό μου και τους γονείς μας να προχωρήσουμε σε δωρεά των οργάνων του Ιάσονα. Περιμένουμε τις τελικές εξετάσεις σήμερα από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού» πρόσθεσε.

Βαθιά σοκαρισμένη η οικογένεια του θύματος, κάνει έκκληση μέσα από το rosa.gr για αυτόπτες μάρτυρες του χθεσινού τροχαίου έξω από την Βουλή. «Αναζητάμε αυτόπτες μάρτυρες. Ένας άνθρωπος που ήταν χθες μπροστά στο συμβάν ήρθε και μας βρήκε στο νοσοκομείο. Ήταν κοντά μας και μας είπε ο άνθρωπος ότι θα μας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούμε».

Κυριακή 14/3, στις 13:41 το μεσημέρι, η Ντόρα Μπακογιάννη μας ενημερώνει με την ακόλουθη ανάρτηση στο λογαριασμό της στο facebook: Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα.
Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. ⠀
Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. ⠀
Επικοινώνησα μαζί τους για να τους…

Διαβαστε την συνεχεια στο parallaximag.gr

Back to top button