Δυτική Μακεδονία

“Δεν υπάρχει ούτε ευρώ” είπε ο Χρήστος Σταϊκούρας στους εκπροσώπους εστίασης Δυτ. Μακεδονίας – “Να απευθυνθείτε στον Άδωνι για τα 45 εκατομμύρια!”

Δυσάρεστα μαντάτα για τους εκπροσώπους της εστίασης και των γυμναστηρίων και της Δυτικής Μακεδονίας επιφύλαξε η τηλεδιασκεψη του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα με τους εκπροσώπους των δυο κλάδων, τους “γαλάζιους” βουλευτές της περιφέρειας, και τον περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο υπουργός ξεκαθάρισε πως “Δεν υπάρχει ούτε ευρώ” για το νέο πρόγραμμα στήριξης της Περιφέρειας από το ΕΣΠΑ, στο οποίο (λόγω της “υπερδέσμευσης”) απαιτείται και η εθνική χρηματοδότηση!

Σε σημείωση, επίσης, βουλευτή της περιοχής για τη δέσμευση του υπουργού Ανάπτυξης πως θα στηριχθούν οι εν λόγω κλάδοι, απάντησε πως αυτό δεν είναι δική του αρμοδιότητα και σημειώνοντας “Να απευθυνθείτε στον Άδωνι για τα 45 εκατομμύρια!”

Πλέον, οι κλάδοι της εστίασης και των γυμναστηρίων ελπίζουν σε ένα οριζόντιο πρόγραμμα, σε πανελλαδικό επίπεδο, το οποίο θα προκηρυχθεί σύντομα, αλλά και σε μειώσεις/επιδοτήσεις ενοικίων, ενώ να σημειωθεί πως στην τηλεδιάσκεψη όλοι οι κυβερνητικοί βουλευτές στήριξαν των αιτήματων των κλάδων.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο υπουργός ανέφερε πως “Κάναμε λάθος για τις σχολές οδηγών”, δεσμευόμενος για διορθωτικές κινήσεις.

kozanimedia.gr

Back to top button