ΑθλητικάΕλλάδα

Δύσκολο το βάδην; Ο Γ. Καπουτζίδης δοκιμάζει και αποκαλύπτει (βίντεο)

 Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Την ημέρα σερβιτόρα στο οικογενειακό τσιπουράδικο και τη νύχτα αθλήτρια Ολυμπιακών Αγώνων – Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και αφού ολοκληρώσει σέρβις και καθαριότητες, ξεκινά την προπόνησή της

Ο δρόμος για το Τόκιο – Team Hellas: Την ημέρα σερβιτόρα στο οικογενειακό τσιπουράδικο και τη νύχτα αθλήτρια Ολυμπιακών Αγώνων.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης, στον Δρόμο για το Τόκιο, έκανε στάση στην Καρδίτσα για να συναντήσει μια ξεχωριστή αθλήτρια. Την κορυφαία Ελληνίδα βαδίστρια, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.
H 37χρονη Καρδιτσιώτισσα αθλήτρια του στίβου, που θα αγωνιστεί για 2η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την επιτυχημένη παρουσία της στους Αγώνες του Ρίο το 2016, μόνο τυπική περίπτωση αθλήτριας δεν είναι.
Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το περνά στην οικογενειακή επιχείρηση εστίασης στο κέντρο της Καρδίτσας, σερβίροντας μεζέδες της μαμάς Ντρισμπιώτη.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και αφού ολοκληρώσει σέρβις και καθαριότητες, ξεκινά την προπόνησή της. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ετοιμάζεται να ξεπεράσει τον εαυτό της τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε στον πατέρα της.

 

 

Back to top button