Καστοριά

Μεγάλο το ενδιαφέρον επενδυτών για το λατομείο της Μακεδνός!

Το ενδιαφέρον των επενδυτών είναι ιδιαίτερα μεγάλο, τόσο από την Καστοριά, όσο και από άλλους νομούς

Ευχάριστη έκπληξη σχετικά με το ενδιαφέρον των επενδυτών, αποτελεί το γεγονός της δημοπρασίας του Λατομείου της Μακεδνός του Δήμου Καστοριάς.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας ΣΕΝΤΡΑ και του sentranews.gr, το ενδιαφέρον των επενδυτών είναι ιδιαίτερα μεγάλο, τόσο από την Καστοριά, όσο και από άλλους νομούς.
Ειδικότερα μετά την δημοσίευση της προκήρυξης του διαγωνισμού -σε τοπικά και πανελλαδικό μέσο-στις 6 Μαρτίου 2021, η ΜΑΚΕΔΝΟΣ ΑΕ δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα από ενδιαφερόμενους επενδυτές, προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικότερα για τους όρους του διαγωνισμού.
Η δημοπρασία που αναμένεται με αγωνία και ενδιαφέρον, θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Απριλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς με όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, όπου οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα καταθέσουν σε κλειστό φάκελο τις προσφορές τους.
Στη συνέχεια με το άνοιγμα των προσφορών θα ανακοινωθεί και ο πλειοδότης επενδυτής, -εφόσον δεν προκύψουν τυχόν ενστάσεις- ο οποίος μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα (υπογραφή συμβάσεων και αδειοδότησης περιβαλλοντικών όρων κ.λ.), θα εγκατασταθεί στο Λατομείο ξεκινώντας άμεσα την παραγωγή αδρανών υλικών, ενώ ταυτόχρονα μέσα από αυτή την διαδικασία αναμένεται να προκύψουν και νέες θέσεις εργασίας.
Πολλά και σημαντικά είναι τα έργα που είναι έτοιμα να τρέξουν και ευχόμαστε μέσα από τη διαδικασία δημοπράτησης του Λατομείου να προκύψει μία υγιέστατη διοίκηση τρέχοντας τις δραστηριότητες του Λατομείου, λύνοντας οριστικά τα προβλήματα που δημιούργησε η προηγούμενη δημοτική αρχή, με κυριότερο αυτών την αδειοδότηση του χώρου.

sentranews.gr

 

Back to top button