Καστοριά

Συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Καστοριάς για την ταχύτατη εξιχνίαση της καταγγελίας ληστείας, καθώς και στη Δίωξη Ναρκωτικών και στα δύο σκυλιά Apollo και Orfea

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους σε όλους τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς οι οποίοι έδρασαν ταχύτατα και μεθοδικά και έτσι κατάφεραν, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, να εξιχνιάσουν για ακόμη μία φορά υπόθεση – καταγγελία ληστείας στην  περιοχή μας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν ασφαλώς και στους συναδέλφους του Τ.Δ.Ν και της Ο.Π.Δ.Ε Καστοριάς καθώς και στους συνοδούς των Αστυνομικών σκύλων “Apollo” και «Orfeas” της Δ.Α Καστοριάς οι οποίοι δρώντας από κοινού κατάφεραν μέσα σε λίγες μόνο ημέρες να προβούν σε στοχευόμενες συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Οι ενέργειες αυτές δείχνουν το συνεχή αγώνα που καταβάλλει η Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς για την πάταξη της εγκληματικότητας και τη εδραίωση του αισθήματος ασφαλείας στην περιοχή μας.

Αυτές οι επιτυχίες των συναδέλφων μας αποτελούν αδιαμφισβήτητα προϊόν υψηλού επαγγελματισμού και  εμπειρίας των Αστυνομικών  και αποδεικνύουν περίτρανα πως  με  φιλότιμο και αυταπάρνηση βρίσκονται καθημερινά  δίπλα στον πολίτη.

Τέλος το Σωματείο μας συγχαίρει και στηρίζει ιδιαίτερα όλους τους συναδέλφους που επιδίδονται καθημερινά σε εντατικούς ελέγχους για την καταπολέμηση της  εξάπλωσης του covid -19 συνεχίζοντας κατ αυτόν τον τρόπο  να ανταποκρίνονται στα αλλότρια καθήκοντά τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο                                                                                                         Ο

Πρόεδρος                                                                                 Γενικός Γραμματέας

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                       ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

Back to top button