Άργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΚοζάνη

Επίσκεψη Μ. Αντωνίου Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς (φωτο)

Το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης επισκέφθηκε η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο Θωμά Νέστορα.

Με αφορμή την προαγωγή και ανάληψη των νέων του καθηκόντων, τον συνεχάρη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στο δύσκολο και σημαντικό έργο, που επιτελεί η διοίκηση και το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Είχαν μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα που απασχολούν τις αστυνομικές υπηρεσίες, ενώ έθιξαν και εξειδικευμένα ζητήματα που ακουμπούν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, μία περιοχή με χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Αντωνίου:

Έχοντας μία εξαιρετική συνεργασία από την θητεία του στην Καστοριά  θα συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση, σε συνεργασία με όλους τους φορείς για τη διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της ακριτικής μας Περιφέρειας.   

Παράλληλα η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού επισκέφθηκε και την Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς, όπου είχε συνάντηση με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Θωμά Ζήκα.

Αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα ζητήματα που απασχολούν το σώμα σε επίπεδο υποδομών, στόλου και προσωπικού.

Όπως δήλωσε η κ. Αντωνίου:

Η συνεργασία με τις αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής είναι συνεχής και πολυεπίπεδη προς όφελος των πολιτών. Εύχομαι καλή δύναμη στο έργο τους.

Back to top button