Καστοριά

Καστοριά: Σύλληψη 23χρονου για παράνομη μεταφορά 7 αλλοδαπών (φωτο)

Συνελήφθη χθες (31-03-2021) τις πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας 23χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 23χρονο, ο οποίος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα,  επτά (7) αλλοδαπούς, ηλικίας από 21 έως 33 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, καθώς και έναν (1) συνοδευόμενο από αυτούς ανήλικο.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, -6- κινητά τηλέφωνα και -7- κάρτες sim.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

Back to top button