Δυτική ΜακεδονίαΕκδηλώσειςΚαστοριά

ΚΝΕ Καστοριάς: Εκδήλωση για τη Hip Hop και κυνήγι θησαυρού

Πλούσια δραστηριότητα οργανώνει η Οργάνωση Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ το επόμενο διάστημα. Καλεί τους μαθητές και φοιτητές, τους νέους της πόλης να συζητήσουν, να δράσουν από κοινού, να εκφραστούν, προκειμένου να «δώσουν «τρόπο» στην οργή» τους.

Στην Κοζάνη

Την Κυριακή 11/04, στις 6μμ, στην Πλατεία Σκ´ρκα. Συζήτηση για την Τέχνη και τον “τρομονόμο” με θέμα “Η τέχνη μπορεί να πάρει θέση στο πλευρό των πολλών;”
Την Κυριακή 25/04, στις 7μμ, στην Πλατεία Σκ´ρκα. Συζήτηση για το hip hop με θέμα “Hip Hop που πονάει vs Hip Hop που πουλάει”.

Στην Πτολεμαΐδα

Το Σάββατο 17/04, στις 6μμ στο Σποτ της ΚΝΕ στη Κεντρική Πλατεία Πτολεμαΐδας. Παρέμβαση των Μαθητικών Οργανώσεων της ΚΝΕ για τον “τρομονόμο” στην Τέχνη με έκθεση πολιτικού στένσιλ και στίχων τραγουδιών “που δεν θα άκουγες”.
Την Παρασκευή 23/04, στις 7μμ, στο Αμφιθέατρο Πάρκου Εκτάκτων Αναγκών. Συζήτηση για το hip hop με θέμα “Hip Hop που πονάει vs Hip Hop που πουλάει”.

Στην Καστοριά

Την Κυριακή 11/04, στις 6μμ, στο Θεατράκι. Παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού με θέμα «τι σχολείο έχουμε ανάγκη σήμερα».
Το Σάββατο 24/04, στις 6μμ στο Σποτ της ΚΝΕ στον Σταυρό. Συζήτηση για το hip hop με θέμα “Hip Hop που πονάει vs Hip Hop που πουλάει”.

Στη Φλώρινα

Την Κυριακή 18/04, στις 6μμ στο Νέο Πάρκο. Παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού με θέμα «τι σχολείο έχουμε ανάγκη σήμερα».

Στα Γρεβενά

Το Σάββατο 17/04, στις 6μμ στην Πλατεία Λαχαναγοράς. Παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού με θέμα «τι σχολείο έχουμε ανάγκη σήμερα».

Back to top button