ΑθλητικάΚαστοριά

Ο Γιώργος Παράσχος για Νίκο Νιόπλια: Τον ξέρω από παιδάκι – Ερχόταν στις προπονήσεις όταν ήμουν παίκτης της Καστοριάς!

Η γιαγιά του ήταν από την Καστοριά – Ήταν παιδάκι και μάζευε τη μπάλα

Ο έμπειρος τεχνικός εκδήλωσε για μια ακόμα φορά την εκτίμηση του για την κρητική ομάδα και τον κόσμο της ενώ έκανε ειδική αναφορά στον προπονητή της για τον οποίο ανέφερε μια…απίστευτη ιστορία από την εποχή που έπαιζε στην Καστοριά και ο νυν τεχνικός του ΟΦΗ ήταν παιδί…

Στον ΟΦΗ είναι αλήθεια πως η νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο λόγος που φύσηξε ούριος άνεμος μετά τις…θύελλες που πέρασε η κρητική ομάδα! Η αισιοδοξία επέστρεψε και μπορεί να γίνει μεγαλύτερη όταν άνθρωποι με τεράστια εμπειρία αλλά και εκτίμηση στον «Όμιλο» θεωρούν πως όλα θα πάνε καλά στη μάχη της παραμονής! Πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Παράσχος!

Επικοινωνήσαμε απόψε με τον έμπειρο τεχνικό (πρώην του Απόλλωνα Σμύρνης και παλαιότερα του ΟΦΗ) και αφού για μία ακόμα φορά μας μετέφερε την «εκτίμηση στον ΟΦΗ και στον κόσμο του» μας μίλησε για όλα και με ειδική αναφορά στον Νίκο Νιόπλια. Αναλυτικά μας είπε:
Για τη μάχη της παραμονής: «Στα χαρτιά κερδίζεις όταν κάνεις 31! Θεωρώ πως εκεί θα είναι το όριο της παραμονής! Ο ΟΦΗ θα τα καταφέρει, το πιστεύω! Όπως πιστεύω πως αν φτάσει σε αυτούς τους βαθμούς δεν μπορούν να τους φτάσουν Λάρισα και Παναιτωλικός! Θα προσθέσω όμως πως ακόμα και η ομάδα που θα πάει στο μπαράζ από τη μεγάλη κατηγορία θα έχει μεγάλο προβάδισμα να επικρατήσει!»
Για τον φετινό ΟΦΗ: «Είχε πρόβλημα αμυντικό αφού δεχόταν εύκολα γκολ! Δεν είναι τόσο συνηθες μια ομάδα να βγαίνει τη μια χρονιά Ευρώπη και την άλλη να παλεύει για την παραμονή αλλά είχε πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών! Ο ΟΦΗ όμως δεν ήταν για τόσο χαμηλά και πάλι…»
Για το Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ: «Και σε αυτό το παιχνίδι όπως και στα υπόλοιπα ο ΟΦΗ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Ωστόσο θα προσθέσω πως δεν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες, όλες προσπαθούν!»

 “ Πιστεύω στον Νιόπλια, τον ξέρω από… ball boy”

Για τον Νίκο Νιόπλια: «Τον Νίκο τον πιστεύω! Τον είχα παίκτη στην Χαλκηδόνα όταν συμπλήρωσε τις 500 συμμετοχές! Ξέρει να δουλεύει, είναι επαγγελματίας! Αλλιως δεν θα έπαιζε τόσα χρόνια μπάλα! Και να σωσει τον ΟΦΗ μπορεί και να συνεχίσει και του χρόνου, γιατί όχι! Τον ξέρω από παιδάκι! Η γιαγιά του ήταν από την Καστοριά και ερχόταν στις προπονήσεις όταν ημουν παίκτης! Ήταν παιδάκι και μάζευε τη μπάλα (σαν ball boy)…

Μιμίκος Γιώργος

Back to top button