Καστοριά

Ο Μπάμπης Στεφανίδης για τα “Αρπαχτικά”

Όταν έγραφα αυτό το τραγούδι δε φανταζόμουν πως ο τίτλος θα ανταποκρίνεται τόσο στην πραγματικότητα. Είναι πραγματικά σοκαριστικό το τι βλέπουν τα μάτια μας στα social media. Άνθρωποι με ψεύτικα ή και με αληθινά προφίλ που περιμένουν το παραμικρό για να σε κατασπαράξουν. Τα σχόλια που διαβάζω είναι ανατριχιαστικά.
Σε άρθρα που τις περισσότερες φορές δεν μπαίνουν καν να διαβάσουν, σε φώτος προκλητικές ή μη που σχολιάζουν όλοι οι “γόηδες”με έναν θρασύτατο τρόπο, σε βίντεο που χωρίς να έχουν ακούσει καν το τραγούδι που ποστάρεις να πατάνε dislike και να κράζουν. Άνθρωποι που απλά κράζουν, θάβουν, επιτίθενται και γιουχάρουν.
Αυτά είναι τα αρπαχτικά, που χωρίς καν να σε γνωρίζουν,μιλάνε για σένα με τέτοιο θράσος όπως δεν έχει μιλήσει ποτέ κανείς.Μηδέν σεβασμός στον άνθρωπο,ισοπέδωση των πάντων και ένα δικαίωμα να λέει ο καθένας ό,τι και όπως θέλει ,που πραγματικά δεν ξέρω από πού πηγάζει. Απλά αναρωτιέμαι αν δεν υπήρχαν τα social  για να σχολιάσουν αυτοί οι “άνθρωποι”, θα το κάνανε στις παρέες έτσι με τέτοια ευθύτητα και τέτοιο θράσος ή εκεί θα παρίσταναν τους καλούς για να μην τους παρεξηγήσει κάποιος;
Και αυτό είναι ακόμα χειρότερο γιατί διαπιστώνεις την υποκρισία που υπάρχει στο μεγαλύτερο ποσοστό της κοινωνίας μας.
Καληνύχτα Κεμάλ,αυτός ο κόσμος δε θ αλλάξει ποτέ!
Από το Facebook του Μπάμπη Στεφανίδη

Back to top button