Καστοριά

Γιάννης Κορεντσίδης: «Πολύ ευνοϊκό το αποτέλεσμα για το λατομείο – 240.000 ευρώ από την ΟΔΟΜΠΕΤΟΝ Α.Τ.Ε.»

Η «ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε» θα αποτελέσει ένα ισχυρό αναπτυξιακό εργαλείο για τον Δήμο Καστοριάς αλλά και για τους δημότες του, δήλωσε στο fonikastorias.gr ο δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της διαδικασίας δημοπράτησης για το λατομείο της «ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε» η οποία πραγματοποιήθηκε το π. Σάββατο. Ο κ. Κορεντσίδης χαρακτήρισε το αποτέλεσμα «πολύ ευνοϊκό».

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, είχαν κατατεθεί τρεις προτάσεις. «Έγινε ο έλεγχος των δικαιολογητικών όπως προβλέπονταν από την προκήρυξη. Η μία προσφορά απορρίφθηκε γιατί δεν πληρούσε τους όρους της προκήρυξης, οπότε δεν υπήρχε και λόγος να ανοιχτεί. Ανοίχτηκαν οι άλλες δύο προσφορές και η εταιρεία που αναδείχθηκε ανάδοχος ήταν αυτή η οποία έδωσε την προσφορά ύψους 240.000 ευρώ. Συγκεκριμένα πρόκειται για την «ΟΔΟΜΠΕΤΟΝ Α.Τ.Ε.».

Η « ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε» είναι μία εταιρεία η οποία τα τελευταία χρόνια ήταν υπερχρεωμένη, με διαλυμένες υποδομές και κάθε χρόνο χρέωνε και την ίδια την εταιρεία αλλά και τον Δήμο Καστοριάς με ένα ποσόν ύψους περίπου 200.000 ευρώ.

Το ποσόν των 240.000 ευρώ το οποίο πλέον θα λαμβάνει ο Δήμος Καστοριάς σε ετήσια βάση, είναι ένα σημαντικό ποσό τόσο για την εταιρεία «ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε» όσο και για τον Δήμο Καστοριάς».

Ε.Ψ.

fonikastorias.gr

Back to top button