Κοζάνη

Άδωνις Γεωργιάδης: “Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι σχεδόν κανείς εκεί δεν τηρεί τα μέτρα. Δε υπάρχει άλλη εξήγηση. Είναι φαινόμενο η Κοζάνη”! (βίντεο)

Στην εκπομπή “Καλημέρα” του ΣΚΑΙ εμφανίστηκε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ανέφερε μεταξύ άλλων πως:

“Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει Κοζάνη, που είναι η περιοχή με την πιο μακρόχρονη καραντίνα στην Ελλάδα, αλλά δεν αποκλείεται να είναι και με την πιο μακρόχρονη στην Ευρώπη. Η Κοζάνη χτυπήθηκε και στο πρώτο και στο δεύτερο κύμα και τώρα. Κάτι, πραγματικά, συμβαίνει πολύ λάθος σ αυτή την πόλη!

Θέλω να κάνω έκκληση στους εκεί συμπολίτες μου να τηρούν τα μέτρα!Δε δικαιολογείται μετά από τόσο μεγάλη καραντίνα στην Κοζάνη να υπάρχει πάλι αυτή η εικόνα του ρεκόρ σε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να φοράνε τις μάσκες τους και να μη συναθροίζονται στην κεντρική πλατεία, που είναι σε ένα έτσι βαθούλωμα και οι συνθήκες ευνοούν τη μετάδοση του κορωνοϊου, να αποφεύγουν να είναι ο ένας πάνω στον άλλο στην πλατεία!

Θα ήθελα να καλέσω τις τοπικές αρχές να αναλάβουν πιο σοβαρά την υπόθεση προστασίας των πολιτών. Δέχομαι συνέχεια τις αιτήσεις να ανοίξει η αγορά, αλλά, από την άλλη, θα πρέπει να καταλάβουμε πως, όταν ξεφεύγει η πανδημία, θα πρέπει να λαμβάνουμε μέτρα! Είχαμε δώσει με δική μου απόφαση ενίσχυση στην Κοζάνη που είχε χάσει

Κανένας δε μπορεί να εξηγήσει, από τους γιατρούς,γιατί έχει αυτή την εικόνα η Κοζάνη μετά από τόση καραντίνα! Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι σχεδόν κανείς εκεί δεν τηρεί τα μέτρα. Δε μπορεί να υπάρχει άλλη εξήγηση! Είναι φαινόμενο η Κοζάνη, τους παρακαλώ να βοηθήσουν να φύγει η πανδημία από την πόλη τους! Δε θέλω να τους κατηγορήσω, αλλά να βάλουμε όλοι πλάτη να βγάλουμε την Κοζάνη από αυτή τη δύσκολη θέση”!

Το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

kozanimedia.gr

Back to top button