ΑθλητικάΚαστοριά

8η στο Ευρωπαϊκό η Ευαγγελία Αναστασιάδου

Επόμενος στόχος για το ελληνικό δίδυμο η ρεγκάτα στη Λουκέρνη της Ελβετίας που θα δώσει τα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο και θα διεξαχθεί 15-17 Μαΐου

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το Ελληνικό πλήρωμα του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών στο μικρό τελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας κατηγορίας ανδρών/γυναικών, που διεξάγεται στο Βαρέζε της Ιταλίας, κατατάσσοντάς το στην 8η θέση στη συνολική κατάταξη.

Το πλήρωμα της Αναστασιάδου Ευαγγελία του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και της Φίτσιου Ζωή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης, κάνοντας έναν επιβλητικό αγώνα, κατάφεραν να τερματίσουν με έναν πολύ καλό χρόνο (07:10.31) στη δεύτερη θέση του μικρού τελικού του αγωνίσματος.

Επόμενος στόχος πλέον για το Ελληνικό δίδυμο η ρεγκάτα που θα δώσει τα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, που θα διεξαχθεί 15-17 Μαΐου στη Λουκέρνη της Ελβετίας. Τα κορίτσια μας, έχοντας πλέον δύο πολύ σημαντικούς και δυνατούς αγώνες στο ενεργητικό τους το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με όλες τις εμπειρίες που αυτοί οι αγώνες τους παρείχαν, θα διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το πολυπόθητο Ολυμπιακό εισιτήριο.

Θερμά συγχαρητήρια από όλη την οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς για την εμφάνιση των κοριτσιών αλλά και όλων των Ελλήνων αθλητών κι αθλητριών στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών κι ευχές για ότι καλύτερο στη ρεγκάτα της Λουκέρνης για αυτούς που θα συμμετέχουν.

 

Back to top button