ΑθλητικάΚαστοριά

Μάρκο Πέσιτς: «Ο Μήτσος είναι ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά μυαλά»

O general manager της Μπάγερν Μονάχου, Μάρκο Πέσιτς σε συνέντευξή του μίλησε για τον Διαμαντίδη δίνοντας του και μια συμβουλή, τους αιώνιους και για πολλά ακόμη 

Τι συμβουλή θα θέλατε να δώσετε στον Δημήτρη Διαμαντίδη; Ως πρώην συμπαίκτη και νυν… συνάδελφο general manager, αφού εκτελείτε αυτόν τον ρόλο από το 2013.

«Ποιος είμαι εγώ για να δώσω συμβουλή στον Διαμαντίδη (γέλια); Ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει! Το μόνο πράγμα που μπορώ να του πω είναι να μην επηρεαστεί από τις αποτυχίες και τις ήττες. Να μην στέκεται, για παράδειγμα στον αποκλεισμό από τα playoffs αλλά να κοιτάζει μακροπρόθεσμα και να δουλεύει πάνω στην κατεύθυνση που θέλει να ακολουθήσει το κλαμπ. Δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν βράδια που δεν μπορείς να κοιμηθείς έπειτα από μια ήττα όμως πρέπει να είσαι ήρεμος και υπομονετικός σε αυτές τις καταστάσεις. Εσύ και όλοι όσοι έχουν θέση ευθύνης σε ένα κλαμπ. Όλα τα άλλα ο Μήτσος τα ξέρει μόνος του, δεν χρειάζεται να του πω κάτι. Ο Διαμαντίδης είναι ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά μυαλά στην Ευρώπη! Προφανώς του λείπει η εμπειρία, η δουλειά αυτή είναι εντελώς διαφορετική όμως όπως είπα και πριν, πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα γίνει ξανά σπουδαίος τα επόμενα χρόνια».

Διαβάστε όλη τη μεγάλη συνέντευξη στο prasinoforos.gr

 

 

Back to top button