ΑθλητικάΚαστοριά

Έναρξη λειτουργίας του τμήματος Ενηλίκων στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

Μετά από ένα ιδιαίτερα δύσκολο χρονικό διάστημα για όλους μας, με μία κατάσταση καραντίνας και μακράς αποχής από καταστάσεις κανονικότητας, ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς ανακοινώνει την επανέναρξη του τμήματος Ενηλίκων.

Το τμήμα ενηλίκων συμπληρώνει φέτος 6 συναπτά έτη λειτουργίας, προσφέροντας την ευκαιρία σε παλαίμαχους αθλητές κι αθλήτριες, αλλά και ενήλικες που για πρώτη φορά έρχονται σε επαφή με το άθλημα της κωπηλασίας, να γνωρίσουν και να απολαύσουν μια διαφορετική εκγύμναση, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Η κωπηλασία είναι ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα, προσφέροντας πλήρη και ομοιόμορφη εκγύμναση σε κάθε αθλούμενο, αυξάνοντας ραγδαία τη μυϊκή μάζα και οδηγώντας σε ταχεία απώλεια λίπους.

Στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, στο τέρμα της Βόρειας παραλίας της πόλης, με φόντο τη μαγευτική λίμνη και την πόλη, το τμήμα Ενηλίκων επαναλειτουργεί πλέον κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, στις 7 μ.μ., τηρώντας πλήρως όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως έχουν οριστεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα που δημιουργεί η παρέα των Ενηλίκων.

Προπονήτριες για ακόμα μία σεζόν η κ. Φιλιοπούλου Ιωάννα (προπονήτρια, απόφοιτη ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα κωπηλασίας) και η κ. Γιαζιτζίδου Χριστίνα (Ολυμπιονίκης, κάτοχος πτυχίου προπονήτριας κωπηλασίας Γ’ κατηγορίας), οι οποίες προσφέρουν με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά τις τεράστιες γνώσεις τους, στο άθλημα της κωπηλασίας, αλλά ταυτόχρονα και της γενικής εκγύμνασης ενηλίκων.

Ελάτε λοιπόν, να αποκτήσουμε ξανά κανονικότητα στις ζωές μας κι ευεξία, μέσω ενός καταπληκτικού αθλήματος, όπως η κωπηλασία.

Για περισσότερες πληροφορίες: κ. Φιλιοπούλου Ιωάννα: 694 375 5838 – κ. Γιαζιτζίδου Χριστίνα: 697 475 7639

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την πρώτη συνάντηση του τμήματος, την Τετάρτη 14-4-2021.

Back to top button