Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Πολύ καλή …ψαριά για τους “Δήμιους” (φωτογραφίες)

Οι ψαράδες λένε: Αν δεν βρέξεις πόδι, ψάρι δεν πιάνεις!Άλλη μια δράση μας ολοκληρώθηκε σήμερα! Οι 2 απόχες και η θετική μας διάθεση ήταν αρκετές για να έχουμε μια πολύ καλή ψαριά απέναντι από το ταχυδρομείο. Ένα σημείο που μαζεύει πάντα σκουπίδια. Είτε επειδή τα πετάμε (ναι όλοι εμείς) απευθείας εκεί είτε γιατί τα φερνει το κύμα από άλλα σημεία που επίσης τα πετάμε και δεν μπορούν να φύγουν λόγω λάσπης και καλαμιων.
Απολογισμός ψαρέματος :
-5 μεγάλες σακούλες απορριμάτων
-Ρούχα‍
-Ξύλα
-Σόλες παπουτσιών, γάντια
-Σακούλες
-Γυάλινα + πλαστικά μπουκάλια
-Περιτυλίγματα από σνακ
-Και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε (μέχρι και κομμάτι από κουρτινόξυλο βρήκαμε!!!)
Οι περαστικοί που στάθηκαν για να μας βοηθήσουν και όσοι πλησίασαν για να μας συγχαρούν (φυσικά δεν το κάναμε για να ακούσουμε μπράβο) είπαν την ίδια φράση: «Τα βλέπαμε τόσο καιρό και ήταν ένα θέαμα που μας προκαλούσε απογοήτευση».
Εμείς απαντάμε: Είμαστε εδώ! Στείλτε μας τις προτάσεις σας για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε την πόλη της καρδιάς μας πιο όμορφη σε κάθε τομέα. Ας σταματήσουμε να είμαστε απλοί παρατηρητές και επικριτές των άσχημων εικόνων και ας προσπαθήσουμε να βάλουμε όλοι μας ένα χεράκι για να δημιουργήσουμε την εικόνα της πόλης που ονειρευόμαστε. 

Back to top button