Καστοριά

Αποχώρησε από το MasterChef 5 η Μαρία Λαζαρίδου (βίντεο)

Στην πρώτη μέρα αποχώρησης, μετά τις επιστροφές των παικτών στο MasterChef 5, η Μαρία Λαζαρίδου ήταν αυτή που εγκατέλειψε το ριάλιτι και το σπίτι του Master Chef. Στη σημερινή δοκιμασία η Μαρία έφερε τη μικρότερη βαθμολογία έναντι των δύο συμπαικτών της, του Παύλου και του Αλέξανδρου.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο Παύλος, ο Αλέξανδρος και η Μαρία, «έχασαν» το χαμόγελο τους καθώς έπρεπε να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερα δύσκολο πιάτο του chef Νίκου Παπαστεργίου.
Γαστρονομία υψηλού επιπέδου και μόνο, ήταν το ζητούμενο πάνω στο οποίο δοκιμάστηκαν οι διαγωνιζόμενοι, προκειμένου να κρατήσουν τη θέση τους στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό μαγειρικό διαγωνισμό.
Τελικά τη χαμηλότερη βαθμολογία είχε η Μαρία, η οποία και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια!
«Δε θέλω να φύγω και δεν μπορώ να το πιστέψω! Μου λείπουν ήδη τα πάντα από το MasterChef! Έμαθα πάρα πολλά πράγματα μαγειρικά. Όλα τα κρατάω για το μέλλον! Θα μου λείψει περισσότερο η Μαργαρίτα και θα ήθελα να φτάσει στον τελικό!» είπε η Μαρία στους κριτές.
Πλέον, στο σπίτι του παιχνιδιού απομένουν 11 παίκτες: Λία, Παναγιώτης, Ανούς, Μαργαρίτα, Τζιοβάνι, Μαρίνα, Ιωάννης, Νίκος, Διονύσης, Παύλος, Αλέξανδρος.

zappit.gr

Μαρία Λαζαρίδου: 9 πράγματα για την παίκτρια του Master Chef 5

Back to top button