ΚαστοριάΚοζάνη

Επίσκεψη Θ. Μαρδίρη στο ιστορικό Γυμνάσιο–Λύκειο Τσοτυλίου που συμπληρώνει 150 χρόνια λειτουργίας και βραβεύεται από την Ακαδημία Αθηνών

Την Τετάρτη 21/4/2021 ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Θοδωρής Μαρδίρης, και η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, Δέσποινα Παπαδοπούλου, επισκέφθηκαν το ιστορικό Γυμνάσιο – Λύκειο Τσοτυλίου, που φέτος συμπληρώνει 150 χρόνια λειτουργίας και βραβεύεται από την Ακαδημία Αθηνών για την προσφορά του στην Παιδεία και τα Γράμματα.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης έγιναν συναντήσεις εργασίας:
α)Με τον Διευθυντή του σχολείου Νικόλαο Κατσαούνη, όπου συζητήθηκαν το όραμα και οι στόχοι του για το παρόν και το μέλλον του σχολείου.
β) Με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και την Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Βοΐου, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Τσοτυλίου και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Τσοτυλίου.
γ) Με τον σύλλογο Εκπαιδευτικών του σχολείου.
Στις συναντήσεις εργασίας που έγιναν με τη φροντίδα και την παρουσία του Διευθυντή του σχολείου συζητήθηκαν όλα τα θέματα, που σχετίζονται με τη λειτουργία του σχολείου και την προσπάθεια που γίνεται για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης.
Τέλος, έγιναν συναντήσεις με τους μαθητές/τριες κάθε μιας από τις τρεις τάξεις του Λυκείου και συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την επιστροφή στη διά ζώσης λειτουργία του σχολείου, τις εμπειρίες των μαθητών/τριών από την τηλεκπαίδευση και τον τρόπο που εφαρμόστηκε, καθώς και τις ανάγκες και τις προτάσεις των μαθητών/τριών για βελτιστοποίηση της λειτουργίας του σχολείου.

Back to top button