Καστοριά

Ευχαριστήριο του ΜΑΖΙ ΣΟΥ προς τον Φαρμακευτικό Σύλλογο και προς συμπολίτες μας για δωρεές

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών «Μαζί σου» εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του στους

Πρόεδρο και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καστοριάς, για την προσφορά στην μνήμη της Ιατρού Δαρούσου Μαρίας, συζύγου του μέλους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ζιώγου Γεωργίου, δωρεάς προς τον Σύλλογο, 50 €.

Οικογένεια Μάρκου Μόσχου, οι οποίοι προσέφεραν στην μνήμη του πατέρα τους Αργυρίου Μόσχου, δωρεά προς τον Σύλλογο, 100 €.

Οικογένεια Ιωάννη Στεφανόπουλου, οι οποίοι προσέφεραν στην μνήμη του αγαπητού τους συμπέθερου Αργυρίου Μόσχου, δωρεά προς τον Σύλλογο, 50 €.

κ. Σοφία Σοφαροπούλου η οποία προσέφερε, για ακόμα μια φορά τις Άγιες αυτές Ημέρες, στην μνήμη των ψυχών των αγαπημένων της, δωρεά προς τον Σύλλογο, 50 €.

Με την ενέργεια  τους αυτή συμμετείχαν στη φιλάνθρωπη δραστηριότητα που αναπτύσσει το σωματείο μας για την αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών συνανθρώπων μας που πάσχουν από νεοπλασματική ασθένεια.

Με εκτίμηση το Δ.Σ

ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛ.6948032803 ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

 

Back to top button