Συνταγή και μυστικά για να πετύχεις το τέλειο τσουρέκι Από τον σεφ του ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ Νίκος Τσιόλας
Υλικά για 6 τσουρέκια
6 αυγά
500 ml γάλα
600 γρ. ζάχαρη
100 γρ. μαγιά φρέσκια
200 γρ. Φυτίνη ή βούτυρο
1780 γρ. αλεύρι για τσουρέκια
220 γρ. αλεύρι για τσουρέκια για την μαγιά
400 ml χλιαρό νερό
1 φακελάκι 8 γρ. μαχλέπι
1 φακελάκι 8 γρ. κακουλέ
3 κομματάκια μαστίχα
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι (προαιρετικά)
https://www.youtube.com/watch?v=UuGIOi86e_E